Mål och Vision

Mörrums konståkning – med bredden mot toppen!

Konståkning är träning, lek, tävling, motion och uppvisning. För många av åkarna blir det en livsstil.

Alla som vill kan vara med, det ska vara roligt och lekfullt.

Mörrums konståkning erbjuder med hjälp av välutbildade ledare träning för barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder genom bredd nivåanpassad träning efter åkarens egen ambitionsnivå och målsättning. Tävlingar finns på alla nivåer, för alla åldrar.

Genom lek och rörelse lär vi barn och ungdomar skridskoåkningens grunder. Vi arbetar med att stimulera individen till kvalitativ och långsiktig idrottslig och personlig utveckling.

Vi bedriver även elitverksamhet med målet för åkarna att nå både nationell och internationell toppnivå. Mörrums konståkning har under många år varit framgångsrika och vi har producerat många talanger på nationell toppnivå.

Glädje, glöd och gemenskap är drivkrafterna i vår verksamhet. Vi bedriver och utvecklar verksamheten
så att vi har roligt, mår bra och presterar efter egen förmåga, intresse och vilja.

I Mörrums konståknings gemenskap är och känner sig alla välkomna.

Värdegrund

Med utgångspunkt från Svenska konståkningsförbundet innebär detta för Mörrums konståkning:

•  Glädje, glöd och gemenskap är drivkrafterna i vår verksamhet.

•  Vi vill bedriva och utveckla verksamheten så att vi har roligt, mår bra och presterar efter egen förmåga, intresse, vilja och ambition.

•  I konståkningens gemenskap är och känner sig alla välkomna.

Vad erbjuder vi?

Om du börjar hos Mörrums konståkning som 6 åring får du detta med dig som 15-18 åring.

Som förälder får du möjlighet att utveckla detta tillsammans med dina barn, dra nytta av och öka din egen kunskap.

Fysik

•Självförtroende

Hantera motgångar

Sätta mål